Η Μαρία Χατζηστεφανή έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη, αναφέροντας ότι είχε πολλά χρέη, ωστόσο κατάφερε να βρει τα χρήματα που χρειαζόταν και τα κάλυψε μέσα σε λίγους μόλις μήνες.
Η dragon του «Dragon’s Den» μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Παρασκευής, (16.05.2025) αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, υπογραμμίζοντας η Μαρία Χατζηστεφανή ότι κατάφερε μέσα σε 9 μήνες να βρει 2 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψει τα χρέη της.
«Δεν κοιμόμουν, δεν ήμουν ψύχραιμη αλλά έπρεπε να βγω από αυτό το πρόβλημα και βρήκα τη λύση. Κάθε μέρα είναι μια καινούρια αρχή, προχωράμε και κάνουμε μικρά βήματα για να λύσουμε αυτό το μεγάλο θέμα που υπήρχε», εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή επιχειρηματίας.
Μου πήρε 9 μήνες, ξεχρεώσαμε τα χρέη και επανήλθαμε σε μια καλή φάση. Κατάφερα και βρήκα 2 εκατομμύρια», πρόσθεσε ακόμα η Μαρία Χατζηστεφανή.
«Είναι συνδυασμός του να πουλήσεις, να βγάλεις εκατομμύρια, να κάνεις μάρκετινγκ αλλά και να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που θα σου δώσουν κάποιο χρόνο για να ξεπληρώσεις. Οπότε, είναι συνδυασμός δύο πραγμάτων», δήλωσε ακόμα.
πηγή newsit.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.