Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Κάναντι, του έριξαν σπρέι και έκλεψαν τα πάντα!

1 Min Read

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Κάναντι και η οικογένειά του.

Την ώρα που ο προπονητής του Ατρόμητου κοιμόταν στο σπίτι του στον Άλιμο, μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους, ληστές μπήκαν μέσα και… άδειασαν τα πάντα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Παύλος Κουστέρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, οι δράστες έριξαν μέχρι και σπρέι στον Αυστριακό κόουτς προκειμένου να μην ξυπνήσει και να κάνουν ανενόχλητοι τη… δουλειά τους.

Δυστυχώς, οι ληστές πήραν όλα όσα υπήρχαν μέσα στο σπίτι, ενώ «βούτηξαν» και το αυτοκίνητό της οικογένειας. Όπως είναι φυσικό, τόσο ο κόουτς των Περιστεριωτών, όσο και οι συγγενείς του είναι σε κατάσταση-σοκ από το δυσάρεστο γεγονό που έζησαν.

Ευτυχώς, βέβαια, δεν συνέβη κάτι χειρότερο πέραν από υλικές απώλειες…

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνεχίζοντας παράλληλα την αναζήτηση των δραστών.

πηγη-sportfm.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *