Life coaching: πόσο έτοιμος είσαι για να δημιουργήσεις όσα έχεις ονειρευτεί;

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 ημέρες ago Add a Comment
Updated 2022/08/05 at 11:39 ΠΜ
4 Min Read
life coaching sofia banagi main banner

Είναι αλήθεια οτί οι άνθρωποι επιθυμούν να νιώθουν ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Δυστυχώς οι ίδιοι ζουν αναβάλλοντας την ευτυχία, την αφθονία, την δημιουργία και την χαρά. Ο καθορισμός στόχος γίνεται αυτοσκοπός και είναι πεπεισμένοι ότι θα αρχίσουν να απολαμβάνουν την ζωή τους, τις σχέσεις τους, τα χρήματα τους όταν “κάποια μέρα θα έχουν κατακτήσει τους στόχους τους”.

Η αλήθεια διαφέρει απ’ αυτήν την αντίληψη, ή ζωή δεν περιμένει πότε θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας για να ζήσουμε. Χρειάζεται να πάρετε μια γενναία απόφαση σήμερα ότι θα ζείτε στο έπακρο την κάθε μέρα με χαρά και ευγνωμοσύνη γιατί με αυτή την αλλαγή νοοτροπίας θα πετύχετε πολλά περισσότερα και θα τα απολαμβάνετε.

Η κατεύθυνση που το life coaching υποστηρίζει είναι να ζείτε την κάθε μέρα με διάθεση για δημιουργία και την ενέργεια σας προγραμματισμένη για την δημιουργία του ονείρου σας.

— “Τίποτα δεν συμβαίνει δίχως να προηγηθεί κάποιο όνειρο ”

-ΚΑΡΛ ΣΑΝΤΜΕΡΓΚ-

life coaching sofia banagiΗ αφοσίωση είναι το μυστικό για την επίτευξη των στόχων σας.

Συναντώ καθημερινά ανθρώπους που επιθυμούν την αλλαγή και θέλουν να πετύχουν αλλά απογοητεύονται εύκολα και σκέφτονται να τα παρατήσουν.

Αυτό με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στην ματαίωση όσων επιθυμούμε αλλά και την ακύρωση του εαυτού μας. Σε αυτή την στιγμή ένας ειδικός και έμπειρος life Coach εμψυχώνει τον άνθρωπο και με ερωτήσεις του υπενθυμίζει το γιατί είναι σημαντικό να συνεχίσει.

Το life Coaching χρησιμοποιεί την πολύτιμη δύναμη των ερωτήσεων και βοηθάει τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή τη δυαδική συνεργασία να απαντήσουν μόνοι τους για τα βαθύτερα κίνητρα τους ώστε να μην τα παραιτούνται. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει απογοητευτεί και δεν τα έχει παρατήσει αλλά είμαστε εδώ για να ανακαλύψουμε ότι με συστηματική εξέλιξη όλα μπορούν να βελτιωθούν.

Για να θέσετε στόχους και να τους ακολουθήσετε χρειάζεται να αλλάξετε την νοητική σας κατάσταση και να αποκτήσετε μια διαφορετική νοοτροπία. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ενεργοποιήσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα που θα σας κρατούν ενθουσιώδεις και ενεργητικούς.

Σκεφτείτε ” τι θα μπορούσα να κάνω σήμερα που θα με έβαζε στο δρόμο που έχω ονειρευτεί;”

Να θυμάστε ότι οι στόχοι από μόνοι τους μπορούν να σας εμπνεύσουν αλλά για να τους ακολουθήσετε χρειάζεται  να έχετε απαντήσει στο γιατί θέλετε να τους πετύχετε!!

Ποιο είναι δηλαδή το βαθύτερο κέρδος και κίνητρο. Οι στόχοι αποτελούν μέσο για να είναι η ζωή μας καλύτερη, πιο ενδιαφέρουσα, να έχουμε μια κατεύθυνση  αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Οι στόχοι μας ενδυναμώνουν, μας κρατούν δραστήριους αλλά αυτό που μας δημιουργεί ένα διαρκές και βαθύτερο αίσθημα είναι η ικανοποίηση για το Ποιοι γινόμαστε, πόσο πιο δυνατοί και έμπειροι γινόμαστε με την υλοποίηση τους.

Δεν έχει καμία σημασία πόσο χρονών είστε! Έχω συναντήσει ανθρώπους διαφόρων ηλικιών και μαγεύομαι από ανθρώπους εξήντα, εβδομήντα χρονών που αισθάνονται ζωντανοί και παρόντες στην ζωή.

Το συναρπαστικό με το life Coaching είναι ότι εστιάζει στο σήμερα και σε αυτά που μπορούν να αλλάξουν. Να θυμάστε να βάζετε μόνο το 10% της ενέργειας σας στο πρόβλημα και το 90% της ενέργειας σας στην λύση.

Είστε αποφασισμένοι να κάνετε κάτι σήμερα ώστε να νιώσετε χαρά και ενεργοί στη δική σας ζωή;

Website: Sofiabanagi.gr

 

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content