Μπορεί το έργο να παραδόθηκε πριν λίγες μέρες και όλα να είναι έτοιμα για τα εγκαίνια του Βιολογικού Καθαρισμού στο Αυλάκι, ωστόσο άγνωστοι προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές.
«Πρωτού καν εγκαινιάσουμε το έργο της αποχέτευσης- βιολογικού, κάποιοι επιτήδειοι λεηλάτησαν το αντλιοστάσιο στο Αυλάκι στη περιοχή Μαυρομαντήλα. Όποιος το έκανε θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε” γράφει το δελτίο Τύπου του Δήμου Στυλίδας το οποίο υπογράφει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


ΣΚΛΕΡΕ ΑΝΤΡΑ!