Λαμία: Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο πάρκο Τσαλτάκη

Η ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ διοργανώνει Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη στις 5 μ.μ. στο Πάρκο Τσαλτάκη. 

Η σημερινή κυρίαρχη πολιτική και οι συνέπειές της στη ζωή των νέων στερούν το δικαίωμα στην άθληση, μετατρέποντας το σε πολυτέλεια, σε ακριβοπληρωμένο και απρόσιτο εμπόρευμα. Θεωρούμε πως κάθε νέος έχει κάθε δικαίωμα στη δωρεάν άθληση ως απαραίτητο στοιχείο της ψυχικής και σωματικής υγείας. Θέλουμε το τουρνουά μπάσκετ να αποτελέσει ένα αγωνιστικό ραντεβού των νέων και του λαού της πόλης μας και κοινή φωνή διεκδίκησης για ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό με πλήρεις και ασφαλείς εγκαταστάσεις.

Ιδιαίτερα στην πόλη της Λαμίας όπου δεν έχουμε χώρους να αθληθούμε, καθώς είτε αναγκαζόμαστε να  πληρώνουμε σε ιδιωτικά γήπεδα είτε να παίζουμε σε γήπεδα που κινδυνεύει ακόμα και η σωματική υγεία  μας (στο γήπεδο στη Αλατόστρατα έπεσε το δοκάρι από το τέρμα στο κεφάλι μαθητή, τραυματίζοντας τον), θεωρούμε πως πρέπει να αυξηθεί η φωνή της διεκδίκησης χώρων αθλητισμού και ψυχαγωγίας..

Το Τουρνουά μπάσκετ γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, ενώ στην πόλη μας θα κορυφωθεί στις 9 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τσαλτάκη που θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα και μεταξύ άλλων, ομιλία από το Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και μεγάλο λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

Για τη δήλωση συμμετοχής στο Τουρνουά καλέστε στο τηλέφωνο: 6979129265 

mpasket

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *