Άνοιξε ο καιρός, άνοιξαν και οι πύλες του “Τσαλτακη resort” για… δωρεάν Camping. Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι παράγκες και τα αντίσκηνα των Ρομά στην είσοδο της πόλης, στήθηκαν ξανά.

Όπως βλέπετε στις εικόνες που μας έστειλε αναγνώστης παράγκες στήθηκαν και επι της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, έναντι του γνωστού Super Market, με τον πυλώνα της ΔΕΗ να χρησιμοποιείται και σαν… απλώστρα αλλά και στην κάθετη της Παπανδρέου την Κωνσταντινούπουλεως.


Την στιγμή που οι Ρομά συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για τα κοντέινερ που ακόμη δεν έχουν στηθεί στην Καμηλοβρυση, τέτοιου είδους εικόνες που σαφώς δεν τιμούν την πόλη μας, είναι επαναλαμβανόμενες.


Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


Έλα δήμαρχε, ακούς…..στα δικά σου σχέδια είναι αυτή η αναβάθμιση…..ή υπάρχει κάτι καλύτερο……!!! Να γίνει κανονικός οικισμός…..
Πέστε μου εσείς έναν δήμαρχο που το άλλαξε αυτό ή έναν δήμαρχο που θα το αλλάξει δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό το πράγμα ποτέ γιατί πολύ απλά το πράγμα ξεκινάει από πιο ψηλά και όχι από τους δημάρχους.
Και η υποβάθμιση της Λαμίας συνεχίζεται άδειασε – καθαρισατε τη Θεσσαλία η οποία γειτνιαζει με τη φθιωτιδα από τους……ρομα με την ανοχή της εκάστοτε τοπικής αυτοδιοίκησης για τα ψηφαλακια….κατσντησατε τη Λαμία μας από πρωτεύουσα περιφέρειας και νομου να μοιάζει σαν το πυρι της Θήβας…….ντροπή σε όλους
Πόσο είστε σίγουροι ότι ο χώρος στην καμηλοβρυση είναι ιδιοκτησία του Δήμου και δεν έχει καταπατήσει ιδιωτική έκταση; Έρχονται βόμβες!
Περήφανη πόλη ήθελε ο περήφανος δήμαρχος…γυφτούπολη την κατάντησε
Παιδια δυστυχως ολες οι περιοχες εχουν wifτους… δεν τους ξεφορτωνεσαι ποτε… σαυτο δεν φταινε οι δημοτικες αρχες των περιοχων… φταιει το κρατος…
Υπάρχουν πόλεις που δεν έχουν καθόλου γύφτους.. Γιατί άραγε? J
Το ότι κατασκηνώνουν πλησίον στρατιωτικής εγκατάστασης και εντός αρχαιολογικού χώρου και δεν ανοίγει ρουθούνι , εμένα μου προκαλεί εντύπωση. Δεν πιστεύω να μπορεί κάποιος νομοταγής και ευυπόληπτος πολίτης να κάνει το ίδιο