Λαμία: Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Βασιλική Υφαντή” δίπλα στους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες!

Η κα Βασιλική Υφαντή έχει εμπειρία 15 χρόνων στο χώρο της εκπαίδευσης και εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές της, βασιζόμενη πάντα σε πρωτοποριακές και πιστοποιημένες μεθόδους διδασκαλίας, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες και διασφαλίζοντας άρτιο αποτέλεσμα

Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Βασιλικής Υφαντή, που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών 11 στη Λαμία, καλωσορίζει το νέο σχολικό έτος 2024 – 2025 και υπόσχεται να είναι στο πλευρό των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.

Η κα Βασιλική Υφαντή έχει εμπειρία 15 χρόνων στο χώρο της εκπαίδευσης και εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές της, βασιζόμενη πάντα σε πρωτοποριακές και πιστοποιημένες μεθόδους διδασκαλίας, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες και διασφαλίζοντας άρτιο αποτέλεσμα.

Οι εγγραφές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Βασιλική Π. Υφαντή” ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 και τα μαθήματα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά τις ώρες: 11:00′ – 13:00′ και 18:00′ – 20:00′.

Η κα. Βασιλική Υφαντή, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες και τη διαχείριση μαθητών με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες, είναι η ιδιοκτήτρια ενός Κέντρου Ξένων Γλωσσών που πρωτοπορεί στην εκπαίδευση στη Φθιώτιδα.

Έχοντας δημιουργήσει ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, προσφέρει εξειδικευμένες εκπαιδευτικές λύσεις μοναδικές στο νομό.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε πολυαισθητηριακές μεθόδους διδασκαλίας και βιωματική μάθηση, συνδυάζοντας την παιγνιοθεραπεία, το Messy Play και την εικαστική ψυχοθεραπεία με εξατομικευμένα σχέδια μαθημάτων που υποστηρίζονται από την τεχνολογία.

Οι μέθοδοι αυτές ενισχύουν σημαντικά την εκμάθηση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες όπως η δυσλεξία, η ΔΕΠ-Υ και άλλες διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές ελαφριάς μορφής.

Επιπλέον, η κα. Υφαντή έχει συγγράψει ένα εξειδικευμένο βιβλίο, το οποίο χρησιμοποιείται ως βασικό εργαλείο στο πρόγραμμα.

Το βιβλίο αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και περιλαμβάνει πολυαισθητηριακές ασκήσεις και υλικό που ενισχύουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες με συστηματικό και μεθοδικό τρόπο.

Το πρόγραμμα έχει ήδη αποδείξει την αποτελεσματικότητά του, με μαθητές που έχουν δυσλεξία να παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση στην ανάγνωση και την ορθογραφία τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ μαθητές με ΔΕΠ-Υ έχουν καταφέρει να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή τους και να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα χάρη στην εξατομικευμένη διδασκαλία και την τεχνολογία για άμεση επανατροφοδότηση.

Οι διαδικασίες πιστοποίησης του προγράμματος από Βρετανικούς φορείς βρίσκονται σε εξέλιξη, γεγονός που θα επιβεβαιώσει την ποιότητα και την αξιοπιστία του προγράμματος, προσφέροντας περαιτέρω εγγυήσεις στους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Κέντρο, για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών και να γνωρίσετε το νέο και πρωτοποριακό πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες.

Βασιλική Υφαντή
Θερμοπυλών 11, Λαμία

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2231044399 – 6972755011
Email: vassiliayfa@gmail.com

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version