Λαμία: Της άρπαξαν από τα χέρια τα χρήματα – Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ρομά και ένας γονέας για κλοπή στο κέντρο της πόλης

1 Min Read

Θύμα κλοπής έπεσε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Λαμίας μία 42χρονη γυναίκα, την ώρα που πραγματοποιούσε τα ψώνια της. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Όθωνος, σε ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο, λίγα μόλις μέτρα από τις κεντρικές πλατείες της πόλης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η γυναίκα είχε μόλις βγάλει από το πορτοφόλι της το ποσό των 50 ευρώ, όταν τρεις ανήλικοι Ρομά της άρπαξαν τα χρήματα από το χέρι και τράπηκαν σε φυγή.

Η παθούσα ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές, δίνοντας περιγραφή των δραστών. Η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας προχώρησε στην ταυτοποίησή τους και την επόμενη ημέρα, συνελήφθησαν δύο από τους τρεις ανήλικους.

Παράλληλα, συνελήφθη και ο γονέας του ενός ανηλίκου για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ ο γονέας του δεύτερου ανήλικου καθώς και ο τρίτος συνεργός δεν εντοπίστηκαν εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από την αρμόδια Υποδιεύθυνση.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article