Νέα πραγματικότητα στην μετά καραντίνας εποχή, και στις υπηρεσίες του Δήμου αφού ο κορωνοϊός δεν τελείωσε και τώρα όσο ποτέ, καλούμαστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί.

Έτσι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει ο δημότης προκειμένου να εξυπηρετηθεί από υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων είναι να τηλεφωνήσει στην γνωστή τηλεφωνική γραμμή 22312-00240 ενώ για τα ΚΕΠ στο 22310-66160 ή 22310-67201. Εάν είναι εφικτό η εξυπηρέτηση του θα γίνεται εξ αποστάσεως ενώ αν απαιτείται η φυσική του παρουσία, θα κλείνεται ραντεβού με ημέρα και ώρα εξυπηρέτησης.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Στασινού

Πριν την είσοδο στην υπηρεσία θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ απαραίτητη θα είναι η χρήση αντισηπτικού και μάσκας.

Την νέα πραγματικότητα στις δημοτικές υπηρεσίες περιγράφει μιλώντας στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow o αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Στασινός. Ο κ. Στασινός απαντά και στο ερώτημα πολλών δημοτών για το τι θα γίνει με το «νέο στέκι» στο Κάστρο της Λαμίας όπου μετά την καραντίνα παρατηρείται συνωστισμός τις βραδινές ώρες, τονίζοντας πως η Δημοτική Αρχή δεν θα είναι τιμωρητική αλλά με συναίνεση και συζήτηση με τους νέους θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε για την σοβαρότητα της τήρησης των μέτρων ώστε να μην θέτουν σε κίνδυνο ούτε τον εαυτό τους ούτε τους δικούς τους ανθρώπους, καταλήγει ο κ. Στασινός.

Ακούστε στο παρακάτω απόσπασμα τι επισήμανε ο Παναγιώτης Στασινός αναφορικά με την πολυπληθή παρουσία στο Κάστρο

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο που μας απέστειλε αναγνώστης του Lamianow.gr

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Λαμία ο Θ. Εξαδάκτυλος: “Όλοι θα συναντηθούμε με τον ιό –  όσοι φοβούνται τα εμβόλια να εξειδικεύσουν τον φόβο” – (Φωτό-Βίντεο)

Επίσκεψη στην πόλη της Λαμίας πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού ...