Λαμία : Στον δρόμο οι αγρότες προετοιμάζονται για κινητοποιήσεις – μικρή η πρώτη “μάζωξη” – (Φώτο, Ηχητικό)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Tags: 4 Comments
2 Min Read
default

Οι αγρότες του Αγροτικού Συλλόγου Λαμίας και της Ομοσπονδίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και προετοιμάζονται για κινητοποιήσεις, καθώς τα αιτήματά τους παραμένουν ανικανοποίητα και τα προβλήματα του κλάδου τους συνεχίζουν να διογκώνονται.

-Advertisement-

Σήμερα, συγκεντρώθηκαν με τα τρακτέρ τους στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (ΠΕΛ), περιμένοντας τη συμμετοχή και άλλων αγροτών από γειτονικούς συλλόγους, ώστε να ενισχύσουν τη φωνή τους και να δυναμώσουν τον αγώνα τους.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

“Η συμμετοχή μέχρι στιγμής είναι μικρή, αλλά η διαμαρτυρία αποτελεί μονόδρομο για τους αγρότες,” δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λαμίας, Πάνος Καρακάντζας. “Οι αγρότες αντιμετωπίζουν ολοένα και μεγαλύτερες οικονομικές δυσκολίες, και η φτωχοποίηση του κλάδου μας συνεχίζεται με ραγδαίο ρυθμό.”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΚΑΝΤΖΑ

Η γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στον καθορισμό των επόμενων βημάτων τους. Οι αγρότες, αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μπλόκα στο εθνικό οδικό δίκτυο, ως μορφή πίεσης προς την Πολιτεία.

- Advertisement -
-Advertisement-
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Ο αγροτικός κόσμος παραμένει σε αγωνιστική ετοιμότητα, ενώ η συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα ληφθούν στη γενική συνέλευση. Οι αγρότες στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα: ο αγώνας τους για αξιοπρέπεια και βιώσιμη γεωργία είναι υπόθεση όλων.

-Advertisement-
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
4 Comments
  • καθε χρονο το ιδιο βιολι τωρα δεν εχει δουλεια στα χωραφια παμε να περασουμε την ωρα μαςταλαιπωρωντας καποια αλλη κοινωνικη ταξη λες και καποιος τους ακουει

  • Έχετε καταντήσει γραφικοί κάθε χρόνο. Τέλος Ιανουαρίου αρχίζετε τις κινητοποιήσεις. Λουκάνικα ψησταριές μπυρες κλπ. Οτι δίκιο έχετε το χάνετε με την περιοδικότητα. Κάντε κινητοποιήσεις Σεπτέμβριο πχ μη μαζεύοντας τις ελιές και εκτοξεύοντας την τιμή του λαδιού. Αλλά μια ζωή τσάμπα μάγκες. Γιαυτο οι υπόλοιποι είμαστε υπέρ των ΜΑΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *