0

Μη στρίψεις αριστερά, πάρτο όλο δεξιά, αλλά πριν περάσεις τη γωνία, στρίψε το κεφάλι σου σαν το κοριτσάκι του εξορκιστή, διάβασε την ανάποδα τοποθετημένη πινακίδα, κάνε το σταυρό του και προχώρα. Τι προς τα πού; Τράβα μπρος και μη φοβάσαι. Σε απόσταση αναπνοής ο Αγιος Δημήτριος έχει ήδη ακούσει την προσευχή σου…

Πέραν της αστείας όμως υπάρχει και η σοβαρή και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνη πλευρά. Πινακίδες σήμανσης κρυμμένες πίσω από κλαδιά δέντρων και θάμνους. Πινακίδες που κάποιοι έγραψαν ή ζωγράφισαν. Πινακίδες που κάποιοι άλλοι στόλισαν με κάθε λογής αυτοκόλλητο. Και πινακίδες τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο που όχι μόνο δεν διευκολύνουν τον οδηγό αλλά τον μπερδεύουν με τις γνωστές και πολλές φορές οδυνηρές συνέπειες.

Το φαινόμενο δεν μονοπωλεί τη Λαμία αφού σε όλη την Ελλάδα έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας. Μια επιδημία απαράδεκτη και υποτιμητική για τη χώρα μας και τον πολιτισμό της.

Η συγκεκριμένη σήμανση (ανήκει στην κατηγορία «τι θέλει να πει ο ποιητής;;) βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας στη διασταύρωση των οδών Λεωνίδου και Πανουργιά.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Λαμία : Δεν λένε να μειωθούν οι νέες νοσήσεις κορωνοϊού – Τι έδειξαν τα σημερινά αποτελέσματα

Previous article

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα που «εγκατέλειψε» το 4χρονο κοριτσάκι σε χαρτόκουτο στο Ηράκλειο

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in TOP STORIES