Την συγκεκριμένη ανάρτηση πραγματοποίησε στο προφίλ του στο Facebook ο αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός κατακεραυνώνοντας τις… λογικές του αρπακόλα και της μίζας!

Διαβάστε χαρακτηριστικά

“Θαυμάστε το υπέρτατο συνδικαλιστικό μας όργανο.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος πρότεινε την συνδιαλλαγή με ορισμένα ΚΕΚ(όσα το επιθυμούν,να μην καρφωνόμαστε κιόλας) με μίζα 70 ευρώ ανα κεφάλι(ιατρό)!
Τα 70 ευρώ θα μοιράζονταν Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος(20 ευρώ) και οικείος Ιατρικός Σύλλογος(50 ευρώ)(περισσότερα γιατί θα κατηύθυνε του ιατρούς σε συγκεκριμένα κέντρα)

Θα ήθελα πολύ να γνωρίζω την τελική απόφαση του ΔΣ του Πανελλήνιου,ποιος έκανε την εισήγηση και πως ψήφισαν ονομαστικά τα μέλη.

Και για να μην τα βάζουμε όλα σε ένα καλάθι,υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις!

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταδίκασε απερίφραστα το πρόγραμμα από την αρχή της εξαγγελίας ενώ,μετά και την πρόταση του συναδέλφου Κώστα Χατζή,πρότεινε την κατάθεση του ποσού των 600 ευρώ για την ανακούφιση ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας ή για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Συγχαρητήρια αξίζει και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας για την εξαίρετη στάση που κράτησε και βοήθησε με τη σειρά του στην ανατροπή μιας εξευτελιστικής διαδικασίας που προσέβαλε το σύνολο των επιστημόνων της χώρας.

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

TOP STORIES

“Πέφτουν” 1.300.000€ για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας Σπερχειάδας – Υπάτης και διευθέτησης του ποταμού Ίναχου

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής ...