Το συγκεκριμένο βίντεο μας το έστειλε λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης αναγνώστης του lamianow.gr και αφορά το σημείο όπου έγινε έργα πριν δύο μέρες σε αγωγό που είχε σπάσει.
Το χώμα που έριξαν προσωρινά οι τεχνικές υπηρεσίες έχει υποχωρήσει λόγω βροχόπτωσης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δύο μεγάλες τρύπες στο οδόστρωμα που εγκυμονούν κίνδυνο ώστε να προκαλέσετε πρόβλημα στα οχήματα σας.
Καλό θα ήταν να ανεβαίνετε προσεκτικά την οδό στο ύψος του φούρνου λίγο πάνω από την πλατεία Λαού μέχρι να επιληφθουν του θέματος οι υπηρεσίες. “Προσοχή στους διερχόμενους, υπάρχει φόβος να σπάσουν τα αυτοκίνητα τους αν τρέχουν” μας επισημαίνει ο αναγνώστης που μας έστειλε και το σχετικό βίντεο.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


Καλημέρα σε όλη την πόλη! Καταρχάς να ευχαριστήσουμε το συμπολίτη μας που μας ενημερώνει για να έχουμε το νου μας, μέχρι να κλείσουν οι τρυπες. Στη συνέχεια θα ήθελα να εκφράσω μια απορία. Μόνο η οδός Καραϊσκάκη έχει λακκούβες σε αυτή την πόλη; οι υπόλοιποι δρόμοι δηλαδή είναι όλοι φτιαγμένοι αλφαδιά; ειδικά από όπου περνάνε αυτές τις μέρες τα έργα για τη διασύνδεση της πόλης με το δίκτυο του φυσικού αερίου είναι γεμάτο λακκούβες. Ρίχνουν λίγη άμμο, η οποία φεύγει με τη βροχή και αν κάποιος ξεχαστεί δημιουργεί ζημιά στο αυτοκίνητο του. Καλή συνέχεια στην ημέρα σας!