Όσο δεν υπάρχει καταγεγραμμένο κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή μας κερδίζουμε χρόνο. Χρόνο στο να προετοιμαστούμε καλύτερα, χρόνο για την κάλυψη ελλείψεων και χρόνο σε υγιές προσωπικό, δηλώνει στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λαμίας Βαγγέλης Οικονόμου, καλώντας τους πολίτες να μείνουν σπίτι γιατί είναι η πιο σημαντική βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν στο σύστημα υγείας, τα Νοσοκομεία και το προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης.

“Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λαμίας θα δώσουμε τον αγώνα μας  και θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να έχουμε το απαραίτητο υγειονομικό υλικό για να βγούμε αλώβητοι από αυτή τη μάχη. Ζητάμε επίσης, την στήριξη των πολιτών. Μείνετε σπίτι. Βοηθήστε όλοι, τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες και τις οδηγίες, ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση όσο το δυνατόν καλύτερα” υπογραμμίζει ο κ, Οικονόμου.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Λαμία ο Θ. Εξαδάκτυλος: “Όλοι θα συναντηθούμε με τον ιό –  όσοι φοβούνται τα εμβόλια να εξειδικεύσουν τον φόβο” – (Φωτό-Βίντεο)

Επίσκεψη στην πόλη της Λαμίας πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού ...