Μια απαράδεκτη κατάσταση για δημοτική περιουσία καταγράφεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook κάτοικος της Άμπλιανης στη Λαμία.

Όπως αναφέρει η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ στην καταγγελία που αναρτήθηκε στην σελίδα της, “Πρόκειται για την Πλατεία Ψυχάρη στην οποία λειτουργούσε με εκμίσθωση Δημοτικό Αναψυκτήριο,από το οποίο εκδιώχθηκε ο ενοικιαστής αφού δεν πλήρωνε το ενοίκιο (των 130 ευρώ τον μήνα). Από τον Νοέμβριο του 2016 όμως που ο δήμος ξαναπήρε στην ιδιοκτησία του το ακίνητο δεν φρόντισε την αξιοποίησή του, αντίθετα σήμερα αυτό εμφανίζει εξοργιστική εικόνα που προσβάλει τους δημότες, αφού φαίνεται πως η δημοτική αρχή αδυνατεί να διαχειριστεί και να προστατεύσει την δημοτική περιουσία όλων μας.

Θεωρούμε πως θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις για την κατάσταση αυτή, να γίνουν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται για τον ευπρεπισμό και αποκατάσταση των ζημιών αλλά και να διερευνηθεί η ουσιαστική αξιοποίηση του ακινήτου και του περιβάλλοντος χώρου”.

Δείτε τις φωτογραφίες για να αντιληφθείτε το μέγεθος της εγκατάλειψης

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Ο γιγαντουλης του 9% ήξερε μόνο πως να πετάξει στον δρόμο τόσες οικογένειες.Σαν να ντρέπεστε κύριοι του Δήμου να μην φροντίζετε την Δημοτική περιουσία για την οποία όλοι πληρώνουμε φόρους και τέλη.Να ξανανοίξετε το κέντρο αυτό για να μπορεί να πηγαίνει ο κόσμος να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει.Για υπευθυνους-υπαλλήλους μπορείτε να βάλετε κόσμο και κάποιους τεμπέληδες που έχετε εκεί στον Δήμο και να διαθέτετε τα αναψυκτικά καφέδες σε συμβολικές τιμές.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like