Απρόσμενο τηλεφώνημα δέχθηκε σήμερα, Τετάρτη, τοπικός επαγγελματίας από άγνωστη γυναίκα που συστήθηκε ως λογίστρια. Η γυναίκα ρώτησε ποιος απαντά στο τηλέφωνο και αν έχει καταβληθεί στη μισθοδοσία ποσό 240 ευρώ, υποτίθεται ως επίδομα αδείας.
Όμως, δεν περίμενε ότι στην άλλη άκρη της γραμμής θα βρισκόταν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Όταν εκείνος της αποκάλυψε την ιδιότητά του και άρχισε να ζητά διευκρινίσεις, η άγνωστη έκλεισε απότομα το τηλέφωνο.
Την ίδια στιγμή, δεκάδες είναι οι καταγγελίες που έχει δεχθεί το lamianow.gr το τελευταίο διάστημα για παρόμοιες απόπειρες εξαπάτησης. Οι απατεώνες χρησιμοποιούν διάφορα προσχήματα, όπως λογιστικές ή τραπεζικές υποθέσεις, για να αποσπάσουν πρόσβαση σε προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία ανυποψίαστων πολιτών.
Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην δίνουν πληροφορίες σε αγνώστους και να καταγγέλλουν άμεσα τέτοια περιστατικά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.