Λαμία : Πένθος για τον μηχανικό Βαγγέλη Ρίζο…

Lamianow.gr
Lamianow.gr 4 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/11 at 9:57 ΠΜ
2 Min Read

Έφυγε την Κυριακή από την ζωή ο γνωστός Λαμιώτης πολιτικός μηχανικός Ευάγγελος Ρίζος σε ηλικία 85 ετών. Διετέλεσε μέλος της πρώτης αιρετής Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος του τεχνικού επιμελητηρίου το έτος 1975 και επί σειρά ετών υπηρέτησε με επιτυχία σε πολλές θέσεις ευθύνης του τμήματος καθώς και Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Νομού Φθιώτιδας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και συγκίνηση για την απώλεια του συνταξιούχου Πολιτικού Μηχανικού Ευάγγελου Ρίζου.

Διετέλεσε μέλος της πρώτης αιρετής Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μας το έτος 1975 και επί σειρά ετών υπηρέτησε με επιτυχία σε πολλές θέσεις ευθύνης του τμήματος καθώς και Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Νομού Φθιώτιδας.

Μέλος μιας σημαντικής γενιάς μηχανικών που συνέδεσε το όνομά του με σημαντικά για τον τόπο μας δημόσια έργα και κατασκευές, διακρίθηκε για το ήθος του, την ευρυμάθειά του, την επιστημονική του κατάρτιση, τη συναδελφικότητά του ιδίως σε νεότερους μηχανικούς, την αγάπη του για τη δουλειά μας αλλά και για τον τόπο μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας προς την οικογένειά του και τους οικείους του.

Ο Πρόεδρος

Λυκόπουλος Αθανάσιος

H εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το απόγευμα της Δευτέρας 11/7 στις 4:00′ στον Ι.Ν. Αγίου Δημήτρίου Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content