Θαύμα θαύμα!

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας από το προηγούμενο Σάββατο όταν εν μέσω της νυκτός εξαφανίστηκε ως δια μαγείας όλο το περιεχόμενο του Αγίου Λουκά. Λέγεται μάλιστα πως μια χαλασμένη καρέκλα, το μοναδικό αντικείμενο που παρέμεινε στη θέση του, δάκρυζε. Οι φήμες ότι τα δάκρυα ανέδιδαν άρωμα μύρου δεν επαληθεύονται.

Τι συμβαίνει τελικά; Θαύμα ή “ανεξήγητο φαινόμενο”;

Τις έρευνες ανέλαβε να διεξάγει ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός, ο οποίος σε ρόλο επιθεωρητή Σαϊνη, εξετάζει όλα τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην “περίεργη” υπόθεση.

Εμπρός λοιπόν καλά μου πόδια!!!!!!!!!!!

Photo… σουτ! Η νέα στήλη του lamianow.gr που αντιμετωπίζει με χιούμορ την επικαιρότητα

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Τι να πει κανείς Έχουν και το πολιτικό θράσος όλοι τους να εμφανίζονται ως αθώες περιστερές και νίπτοντας τα χέρια ως Πόντιοι Πιλατοι και δήθεν αγνοούνται το τι συνέβαινε Και αντί να πούνε ένα συγνώμη στο λαμιωτη βγαίνουν με δηλώσεις ότι πήραν αποφάσεις να διώξουν τον ενοικιαστή που και οι τωρινοί και οι πριν ένοχα σιωπούσαν Μήπως νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο Αρκετά τους ανεχόμαστε που γάμος και χαρα πρώτοι και καλύτεροι και δώστου πόζες και χαρές και πανηγύρια και ποιοι είμαστε εμείς χωρίς ουσία χωρίς κόπο χωρίς έργο χωρίς όραμα Εμείς και η πόλη πεθαίνει και αυτοί το χαβά τους Έλεος

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like