Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε μια όμορφη εκδήλωση που στήθηκε στο Αμφιθέατρο Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος η παρουσίαση του βιβλίου “Παραμύθια στην Σαρακατσάνικη λαλιά στο χώρο και στο χρόνο, Νιά βουλά κι ένα κιρό”.

Ένα εκπληκτικό βιβλίο με 18 παραμύθια αποτυπωμένα όπως ακριβώς τα διηγήθηκαν Σαρακατσάνες και Σαρακατσάνοι απ όλη την Ελλάδα.


Ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας ο “Κατσαντώνης ” σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων παρουσίασαν το βιβλίο ενώ αμέσως μετά την παρουσίαση της συλλογής των παραμυθιών η θεατρική ομάδα παρουσίασε την δραματοποίηση ενός παραμυθιού αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Στη συνέχεια παρατέθηκε γεύμα και ποτό στο Cafe Ukiyo.
Φωτογραφίες : Γιώργος Ανδρεόπουλος











Δειτε και άλλες εικονες




























Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Μία τέλεια εκδήλωση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο ΔΣ του συνδέσμου!Καλό θα είναι όμως να τιμούν όλοι τέτοιες εκδηλώσεις και να αφήνουν στην άκρη μικρό σκοπιμότητες….ο νοών νοείτο κύριοι!!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ´ΕΣΚΙΑΞΕ’ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΛΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ….ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΙΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΚ.ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΚΥΣΕΑ,ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΓΟΥΡΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ!!