Πολύ πιο σοβαρά από ότι αρχικά εκτιμούνταν είναι τα πράγματα στον ΠΑΣ Λαμία. Μέρα με την μέρα η κατάσταση χειροτερεύει και όπως φαίνεται η υψηλή μολυσματικότητα των κρουσμάτων -εντός της ομάδας- συνεχίζει να προκαλεί νοσήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δύο ακόμη ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν αρνητικοί στο τελευταίο τεστ (του Σαββάτου), βρέθηκαν σήμερα θετικοί μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκαν την χθεσινή ημέρα και τα αποτελέσματα βγήκαν  σήμερα (πρόκειται για έναν 28χρονο και έναν 27χρονο). Έτσι τα ενεργά κρούσματα στον ΠΑΣ Λαμία εκτοξεύτηκαν στα 12!

Την ίδια ώρα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από το περασμένο Σάββατο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ενώ σοβαρά συμπτώματα έχει παρουσιάσει μέλος οικογένειας ποδοσφαιριστή η οποία έχει νοσήσει εξ’ ολοκλήρου. Συν τις άλλοις η σύντροφος του ενός εκ των δύο ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί νωρίτερα, νοσεί επίσης από Covid 19.

Πρόκειται για μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται υπό καθεστώς 14ημερης καραντίνας με συνεχείς ελέγχους για την τήρηση της και ενώ οι ιχνηλατήσεις συνεχίζονται με τον φόβο των περαιτέρω νοσήσεων να είναι απόλυτα υπαρκτός!

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like