Λαμία : Νέα Αναβολή της Δίκης Κορκονέα – Κατηγορίες για παρακράτος, μεθοδεύσεις και “σκοτεινές συνδέσεις” από Νίκο και Ζωή Κωνσταντοπούλου – BINTEO

Η αναβολή έγινε για τις 14 Απριλίου, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, ιδίως από την πλευρά των συνηγόρων της οικογένειας Γρηγορόπουλου.

Lamianow.grΛίλιαν Χαχοπούλου
By Lamianow.gr Λίλιαν Χαχοπούλου Add a Comment
2 Min Read

Η δίκη του Επαμεινώνδα Κορκονέα, αναβλήθηκε λόγω κωλύματος της Βάσως Πανταζή, η οποία έχει οριστεί από τον κατηγορούμενο ως συνήγορος υπεράσπισης μετά και αποχώρηση της προηγούμενης δικηγόρου του κας Σβερώνη και την άρνηση του κατηγορούμενου να δεχτεί ως συνήγορους του, τους κ.κ Αστρακά και Ζελενιτσα.

-Advertisement-

Η υπόθεση θα εκδικαστεί τελικά στις 14 Απριλίου, η νέα διακοπή όμως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, από την πλευρά των συνηγόρων της οικογένειας Γρηγορόπουλου, σε μια διαδικασία με παρούσες για μία ακόμη φορά την μητέρα και την αδερφή του Αλέξανδρου.

Οι δικηγόροι της οικογένειας, Νίκος Κωνσταντόπουλος, και η Ζωή Κωνσταντόπουλου, κατήγγειλαν αυτή την καθυστέρηση ως μία ακόμη μεθόδευση και μέρος μιας πιο ευρύτερης στρατηγικής που σκοπό έχει να «τραβήξει» τον χρόνο και να αποτρέψει την απονομή δικαιοσύνης. Οι δύο δικηγόροι μίλησαν για “σκοτεινό τρίγωνο” που συνδέει τον κατηγορούμενο με τη Χρυσή Αυγή και τις φυλακές φυλακές του Δομοκού.

“Η κ. Βάσω Πανταζή ήταν εκείνη που παλαιότερα ως συνήγορος του Κορκονέα μαζί με τον Αλέξη Κούγια, είχαν αποχωρήσει από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, όταν εκείνος κατέθεσε “Δεν ζητώ συγνώμη για κανέναν 15χρονο” και τώρα, στην κρίσιμη στιγμή η παραιτηθείσα δικηγόρος αναλαμβάνει ξανά την υπόθεση αλλά…δεν μπορεί να παρευρεθεί και ζητά νέα διακοπή” τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας και την προηγούμενη συνήγορο Κορκονέα Δέσποινα Σβερώνη για “κουτοπονηριές” ώστε να κωλλυσιεργήσει η εκδίκαση.

- Advertisement -
-Advertisement-

¨Θεωρούμε ξεκάθαρα ότι επί σειρά ετών έχει ακολουθηθεί μία μεθοδολογία. Γύρω από τον Κορκονέα οργανώνεται το παρακράτος και μία ομάδα με σκοτεινούς μηχανισμούς” υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο να περιγράφει στην συνέχεια μια διαδρομή που συνδέει τον κατηγορούμενο με τις φυλακές Δομοκού και τον Ηλία Κασσιδιάρη.

-Advertisement-
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *