Το γνωστό-μόνιμο πρόβλημα με την στέγη του Χαλκιοπουλείου επιδεινώθηκε από την έντονη βροχόπτωση το απόγευμα της Κυριακής. Η αδιάκοπη βροχή δημιούργησε ζητήματα στις εξέδρες, τους διαδρόμους, στο κυλικείο αλλά και στο παρκέ του Χαλκιοπουλείου όπου τοποθετήθηκαν κουβάδες μέχρι και… πετσέτες για να μαζεφτούν τα νερά.

Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα στο οποίο δεν έχει δοθεί λύση, την ώρα που παιδιά (ακόμη και αυτή την ώρα) παίζουν για το πρωτάθλημα μπάσκετ Εφήβων και κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες και τα βίντεο όπου δύο παιδάκια με πετσέτες σκουπίζουν κάθε τρεις και λίγο τα νερά που στάζουν από την σκεπή για να μην γλιστρήσουν και τραυματιστούν οι αγωνιζόμενοι!

Λαμία… “Έξυπνη πόλη” 2018! Εύγε!!!

   

3 Comments

  1. Με διαφορά η πιο άχρηστη δημοτική αρχή. Μοναδική της αγωνία είναι οι διορισμοί θυγατέρων των αντιδημάρχων του σε κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου

  2. Επιτελους εχουμε κλειστο κολυμβητηριο,συγχαρητηρια στην ‘υπεροχη’ δημοτικη μας αρχη!

  3. Λαμία έξυπνη πόλη 2018….γιατί όχι αν στους θεατές δίνουνε και ομπρέλες θα είναι εξυπνοτατη πόλη 2018!Να ακολουθήσει το μοντέλο του θερινού Θεάτρου που δίνουνε στους θεατές μαξιλαράκι φελιζολ!Λαμίαρα μου πόσο μπροστά σε έχει πάει ο γιγαντουλης του 9% και η παρεούλα του…καληνύχτα!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like