Σε εξέλιξη βρίσκεται η ευρεία σύσκεψη στελεχών της ΕΛ.ΑΣ από όλη την Στερεά Ελλάδα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
Ο υπουργός έφτασε λίγο μετά τις 9.30 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχο Γιώργο Καραχάλιο.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Χρυσοχοϊδης θα μεταβεί στο Δημαρχείο όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.