Ο “γολγοθάς” δεν έχει τέλος για τα δύο αδερφάκια που φέρεται να κακοποιήθηκαν από τον 69χρονο παππού τους στην πόλη της Λαμίας.

Με την αποκάλυψη του αποτρόπαιου γεγονότος τα δύο παιδιά ηλικίας 9 και 7 ετών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να παρακολουθούνται από ειδικούς και ενώ η νομική διαδικασία για τον 69χρονο παππού-τέρας βρισκόταν σε εξέλιξη. Εν τέλει όπως έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα ο πρώην δικηγόρος είχε κακοποιήσει την 7χρονη εγγονή του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης μετά την απολογία του. Η “οδύσσεια” των δύο παιδιών όμως δεν είχε τελειώσει.

Τα δύο μικρά παιδιά δεν επέστρεψαν στο σπίτι που έμεναν με τον παππού και τη μητέρα τους αφού σύμφωνα με πληροφορίες με εισαγγελική εντολή βρίσκονται σε ιδρύματα της πόλης όπου έχουν και την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται στο Ορφανοτροφείο Θηλέων και το αδερφάκι του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας στο πρώην Ορφανοτροφείο Αρρένων. Μάλιστα το 2ο παιδάκι μεταφέρεται στο Κέντρο Διημέρευσης για κάποιες ώρες καθημερινά μιας και αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα ενώ τις επόμενες μέρες θα οδηγηθεί σε εξειδικευμένο Κέντρο Υποστήριξης.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like