Με έναν ιδιαίτερο και βαθιά συμβολικό τρόπο υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά οι άνδρες και οι γυναίκες της Πυροσβεστικής στη Λαμία και πιο συγκεκριμένα στην 4η ΕΜΟΔΕ. Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, όλα τα πυροσβεστικά οχήματα που βρίσκονταν στο κλιμάκιο άνοιξαν ταυτόχρονα τις σειρήνες τους, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς τους πολίτες.
Οι σειρήνες, που συνήθως συνδέονται με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αυτή τη φορά ήχησαν «για καλό», σηματοδοτώντας τον ερχομό του νέου έτους και μεταφέροντας ευχές για υγεία, ασφάλεια και δύναμη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.