Ζωντανή σύνδεση με την αίθουσα της Αινιάνων στην Λαμία για το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τις εξελίξεις σχετικά με το προσφυγικό στην Μαυρομαντήλα.

Oι ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με την φημολογούμενη εγκατάσταση 2.000 προσφύγων στην περιοχή της Μαυρομαντήλας φέρνουν… έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Λαμίας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14.00 πραγματοποείται έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας, το οποίο θα συνεδριάσει όχι μόνο για να συζητήσει και να ενημερωθεί, αλλά και για να λάβει σχετικές αποφάσεις.

Δείτε τις αρχικές τοποθετήσεις

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

2 Comments

  1. Δυστυχώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ….!!! ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ….ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΆΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΈΟΣ ΜΑΣ…..!!!
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ,ΙΡΑΝΟΙ, ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΊΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ. ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ , ΠΡΙΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ. ΜΗ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΑΛΥΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ….

  2. κοντε το εχεις χασει εντελως! ακου ενοικιαζομενα δωματια…ελεος!!!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like