Ας το παραδεχτούμε. Σαν λαός, δεν φημιζόμαστε ιδιαίτερα για την κοινωνική μας υπευθυνότητα. Ειδικά στο θέμα των σκουπιδιών, που δυστυχώς είναι σύνηθες κάποιοι ανεύθυνοι να  “ξεφορτώνουν” ό,τι δεν τους χρειάζεται, έξω και γύρω -πάντως όχι μέσα – από κάδους, σε πεζοδρόμια, στο περιβάλλον….Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο συνδημότης μας, μάλλον έχει κακή σχέση με τους κάδους απορριμμάτων και έτσι, έχει δημιουργήσει τον προσωπικό του σκουπιδότοπο, στο οικόπεδο άλλου γείτονα, όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο LamiaNow.

 

Διαβάστε την σχετική καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης μαζί με το φωτογραφικό υλικό

“Είμαστε σε μια εποχή που ο κόσμος εξελίσσεται, σε λίγο θα βλέπουμε ακόμα και αυτοκίνητα να πετάνε δίπλα μας. Ολα αλλάζουν γύρω μας σε ταχείς ρυθμους. Το μόνο που δεν αλλάζει σε μερικούς ανθρώπους είναι ο ωχαδερφισμός,η “καταστροφική” κακία, η μικροψυχία και η μοχθηρότητα! Όλα αυτά οδηγούν σε δόλιες συμπεριφορές που βέβαια αντικατοπρίζουν σε σύμπλεγμα κατωτερότητας ή πιο λαϊκά το γνωστό κόμπλεξ.

Πολλά πράγματα μπορείς να πεις ή ίσως δεν χρειάζεται και να κάνεις τον κόπο να πεις γιατί οι πράξεις ενός ανθρώπου δείχνουν ακριβώς τον χαρακτήρα του. Πώς να χαρακτηρίσεις άλλωστε έναν άνθρωπο που βγάζει αμέτρητες σακούλες με τα σκουπίδια του και τα παρατάει σε διπλανό “ξένο” οικόπεδο, ειδικά σε μια εποχή όπως το καλοκαίρι πού υπάρχει ο κίνδυνος μολύνσεων ή πυρκαγιάς!

Πριν λίγες μέρες πέρασαν άλλωστε ποντίκια αλλά και φίδια ανάμεσα στις σακούλες σε μία περιοχή που παίζουν παιδιά και κινείται αρκετός κόσμος. Του έχουν πει πολλές φορές να τα πετάξει άλλα η αδιαφορία του είναι εκνευριστική, ίσως να είναι από αυτούς που περιμένουν τους υπαλλήλους του δήμου να του τα πετάξουν, λες και έχει τους προσωπικούς του υπηρέτες, λες και ο υπάλληλος της καθαριότητας θα είναι από κοντά να μας καθαρίζει τις βρωμιές μας!

Για μένα δεν υπάρχει κανένας χαρακτηρισμός για τέτοιους ανθρώπους, για ανθρώπους που αδιαφορούν για την υγεία και την διαβίωση του διπλανού τους. Υπάρχει μόνο η παραδειγματική τους τιμωρία ώστε να μην το ξανακάνουν! Οι εικόνες έτσι και αλλιώς μιλούν από μόνες τους”!

Οδός Τζένη Καρέζη – Κάτω Ρεβένια
Ένας κάτοικος της περιοχής

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Καλό είναι όταν βλέπουμε τέτοια περιστατικά να τα αναφέρουμε…. Ειδικά τέτοια εποχή που υπάρχει κινδυνος μολύνσεων και φωτιας είναι ανεπίτρεπτο..πολύ καλά τα λέει ο άνθρωπος…μπράβο του !!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like