Τέσσερα νέα κορίτσια.  Μια παρέα, φίλες.  Η αλλιώς… τα Aμπαζούρια! Φοιτήτριες και όλες τους, με κοινό παρανομαστή την καταγωγή και την αγάπη τους για την Λαμία, τη δράση, την προσφορά, τον εθελοντισμό, την παρέα. Με την αισιοδοξία της ηλικίας τους ονειρεύονται έναν κόσμο καλύτερο. Με τη δύναμη της ψυχής τους, κάνουν ότι μπορούν για να… τον κάνουν καλύτερο.

Πριν τέσσερις περίπου μήνες τα «αμπαζούρια» αποφάσισαν ομορφύνουν την περιοχή του Κάστρου. Ένα αγαπημένο σημείο της πόλης που τους καλοκαιρινούς μήνες μετατρέπεται σε ένα άτυπο στέκι για βόλτες με τους φίλους, μουσική, μπύρα και θέα την πόλη από ψηλά. Οργάνωσαν μέσω facebook την δράση τους και μαζί με άλλους συμπολίτες μας, συγκέντρωσαν χρήματα για τα απαραίτητα και όλοι μαζί, καθάρισαν την περιοχή.

Τώρα, έβαλαν στο μάτι το Ισιαδάκι και παρακινούν μέσω των social media, όσους θέλουν  και μπορούν, να συμμετέχουν στη δράση καθαριότητας του λόφου. Η επίτευξη του στόχου, θα γιορταστεί με μουσική και μπύρες! Η δραστήρια κοριτσοπαρέα η, είναι η αφορμή για να αφήσουμε την ερχόμενη Δευτέρα τον καναπέ και να μπούμε στην παρέα τους. Να σταματήσουμε την γκρίνια για την κακή κατάσταση στην πόλη και να αναλάβουμε δράση. Να γνωριστούμε μεταξύ μας και να απολαύσουμε μια παγωμένη μπύρα στο φρεσκοκαθαρισμένο αγαπημένο Ισαδάκι μας!

Μπορούμε να είμαστε όλοι εκεί;

Τα Αμπαζούρια “χτυπάνε” ξανά!

4 μήνες μετά την επιτυχημένη απόπειρά μας να καθαρίσουμε το Κάστρο της πόλης μας και θέλοντας να αξιοποιήσουμε τα χρήματα που περίσσεψαν, 《μπήκε》στο μάτι μας το Ισαδάκι.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου κάι ώρα 7 μ.μ θα επιχειρήσουμε να ανανεώσουμε την εικόνα του πάρκου στο Ισαδάκι καθαρίζοντάς το!

Όπως και τότε έτσι και τώρα σας θέλουμε μαζί μας για να συμβάλλουμε όλοι μαζί στο σκοπό αυτό.

Δε τελειώνουμε όμως εδώ!!

Θα ακολουθήσει αγώνας μπάσκετ για όσους θέλουν να παίξουν και για μας που βαριόμαστε θα υπάρχουν δωρεάν μπύρες και μουσική!

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/events/465442177367747/

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

3 Comments

  1. Η ποιότητα της ζωής μας δεν εξαρτάται τόσο απ’ αυτά που μας συμβαίνουν, αλλά περισσότερο από το πώς αντιδρούμε σ’ αυτά που μας συμβαίνουν.Μην περιμένεις. Ο χρόνος δεν θα είναι ποτέ ο κατάλληλος.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΜΗΤΕΣ.

  2. Ας μην τα περιμένουμε όλα από τους τοπικούς άρχοντες. Η εθελοντική αυτή πρωτοβουλία είναι αξιέπαινη.

  3. Στη ζωή, πολλοί άνθρωποι ξέρουν τι να κάνουν, αλλά τελικά λίγοι κάνουν αυτό που ξέρουν. Το να ξέρεις δεν είναι αρκετό. Πρέπει να αναλάβεις δράση. Μπράβο στα κορίτσια!!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like