Λαμία : Η πόλη ομορφαίνει γεμίζοντας χρώματα και φιγούρες! (Φωτό & Βίντεο)

Μια δράση η οποία μέρα με την μέρα επεκτείνεται και ομορφαίνει την πόλη μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Μετά από πρωτοβουλία της Κοινότητας Λαμίας σε συνεργασία με τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου και τον ΣΚΕΤΚΕ, συμπολίτες μας αλλά και καλλιτέχνες, έχουν την δυνατότητα να ομορφύνουν την πόλη, ζωγραφίζοντας και δημιουργώντας πάνω στα γκρίζα κουτιά των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ. Εδώ και κάποιες ημέρες συμπολίτες μας φιλοτεχνούν πάνω σε συγκεκριμένα ΚΑΦΑΟ σε επιλεγμένα σημεία, δίνοντας χρώμα σε μια πόλη που το χρειάζεται.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης αλλά και της φιλοτέχνησης του ΚΑΦΑΟ έξωθεν του Πολιτιστικού Κέντρου στην Λεωνίδου, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος, ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στους αρμοδίους για την συγκεκριμένη, όμορφη πρωτοβουλία.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος σημείωσε : “O Δήμος Λαμιέων χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Κοινότητας Λαμίας και του προέδρου της Τάκη Συλεούνη ο οποίος σε συνεργασία με τα εικαστικά εργαστήρια και το ΣΚΕΤΚΕ ανέλαβε μια πρωτοβουλία να δώσει χρώμα στην πόλη μας μέσω των ΚΑΦΑΟ. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία. Στόχος μας να έχουμε μια πόλη ζωντανή και ανθρώπινη όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές. Καλούμε τους δημότες να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόσκληση”.KAFAO LAMIAS 3

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαμίας Τάκης Συλεούνης συμπλήρωσε : “Ευχαριστούμε τον Δήμο για την συμπαραστάση. Κάναμε μια πρόσκληση για να καλέσουμε πολίτες και καλλιτέχνες. Έχουμε καταγράψει τα ΚΑΦΑΟ και σιγά-σιγά θα απλωθούμε και στις συνοικίες. Ασχολούμαστε πάνω από 5 μήνες γιατί θέλουμε να τηρούμε όλα τα μέτρα και να είμαστε άψογοι”.KAFAO LAMIAS 6

Τέλος η Βίκυ Βλαχογιάννη για λογαριασμό του ΣΚΕΤΚΕ επισήμανε : “Σαν σύλλογος καλλιτεχνών καλούμε όλους τους καλλιτέχνες και όλους τους πολίτες να συζητήσουμε. Έχουμε επιλέξει σημεία και σχέδια. Τα σκούρα και γκρίζα χρώματα των ΚΑΦΑΟ καθαρίζονται και αλλάζουν μορφή. Θέλουμε οι συμπολίτες μας να τα αγκαλιάσουν, να μην τα λερώσουν και τα σεβαστούν”.

KAFAO LAMIAS KAFAO LAMIAS 2KAFAO LAMIAS 11 KAFAO LAMIAS 4 KAFAO LAMIAS 5 KAFAO LAMIAS 6KAFAO LAMIAS 10

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *