Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ζητά ο Γ. Κοτρωνιάς

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας με την Νέα Δημοκρατία  κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με την επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Παρατίθεται αναλυτικά η ερώτηση προς τον Υπουργό:

Κύριε Υπουργέ,

   Με την κατάργηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την υπαγωγή της στην 5″ Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας, παρατηρούνται προβλήματα αναποτελεσματικότητας αφού η Χαλκίδα ή η Κάρυστος ή η Άμφισσα ή το Καρπενήσι, πρέπει να αναφέρονται στη Λάρισα και όχι στη Λαμία που αποτελεί το κεντροβαρικό γεωγραφικό σημείο της Περιφέρειας Στερεάς.

   Η επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία είναι κατά γενική ομολογία μονόδρομος για να σταματήσει η δυσλειτουργία, ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων, του κόστους λειτουργίας και της αναποτελεσματικής λειτουργίας του συστήματος υγείας στην περιφέρειά μας.

  Ερωτώ, αν σκοπεύετε να προχωρήσετε στην επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αν ΝΑΙ, πότε την προσδιορίζετε χρονικά.

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Γεώργιος Κοτρωνιάς

Λαμία,  20 Φεβρουαρίου 2020

1 Σχόλιο

1 Comment

  1. ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ......

    21/02/2020 at 14:17

    Πότε προσδιορίζεται χρονικά????
    Ποτέ….είμαστε επαρχία της Λάρισας….Δυστυχώς…..

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

TOP STORIES

Ο Οκτώβρης στη Σπερχειάδα είναι συνυφασμένος με το παζάρι. Και όχι οποιοδήποτε παζάρι αλλά το γνήσιο, το αυθεντικό, το πανελλαδικά ξακουστό. Αυτό που για...

Featured

Το παζάρι της Σπερχειάδας άνοιξε και το παίρνεις μυρωδιά.... από μακριά!

Featured

Σίγουρα εκεί ψηλά θα φοράει το μπλε μαντήλι, που τον συνόδευσε σε όλη του τη ζω

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα ακόμη συμβάν παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα πάνω από την...

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.