Με κάθε επισημότητα γιορτάσθηκε η επέτειος του “ΟΧΙ” στην πόλη της Λαμίας.

Η αρχή έγινε με δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου.

Στην πορεία με επικεφαλής την εκκλησία, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου, ακολουθούμενη από κληρικούς και πολίτες, κατευθύνθηκε με πομπή στην πλατεία Πάρκου για την κατάθεση στεφάνων στον άγνωστο στρατιώτη και στη συνέχεια πήραν θέση στην πλατεία Ελευθερίας για την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.
























Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.