Λαμία: Εκδήλωση για την παιδεία στις 5 Νοεμβρίου

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Έχουν γίνει και αναμένονται αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης. Οι κυβερνήσεις τις παρουσίαζαν και τις παρουσιάζουν ως απαραίτητες για την καλυτέρευση και την αναβάθμισή της.

Οι γονείς όμως διαπιστώνουμε ότι α) συνεχώς υποβαθμίζεται η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, και β) απαιτούνται όλο και περισσότερα χρήματα -που δεν τα έχουμε- για να μορφωθούν τα παιδιά μας.

Το εργατικό ταξικό κίνημα επιβάλλεται να ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα. Να έχει θέσεις και λόγο στο τι θα μαθαίνουν τα παιδιά της λαϊκής οικογένειας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας και το Λαϊκό Φροντιστήριο που λειτουργεί με πρωτοβουλία του διοργανώνουμε εκδήλωση με θέμα «ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ – ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ». Ομιλητής: ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Ρούσσος, από το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών.

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη 2018, ώρα 18.30, στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, Πλ. Διάκου – Λαμία.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας

Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.