Ένα τροχαίο το οποίο ευτυχώς δεν είχε σοβαρό τραυματισμό εκτυλίχθηκε στις 16.00 το μεσημέρι της Δευτέρας επί της οδού Παπανδρέου στη Λαμία, έξω από το γνωστό Σούπερ Μάρκετ.

Ολα συνέβησαν στο ύψος του ξενοδοχείου ΦΘΙΑ, όταν ένας οδηγός -απο την Λάρισα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – που δεν γνώριζε την περιοχή, επιχείρησε κατά τις μαρτυρίες να κάνει αναστροφή για να αλλάξει κατεύθυνση στο μέσον του δρόμου και έχοντας κατεύθυνση προς τη ΔΕΥΑΛ.

Την ίδια στιγμή με κατεύθυνση προς την Π.Ε.Λ κατέβαινε ένας  Λαμιώτης οδηγός που προσπαθώντας την τελευταία στιγμή να αποφύγει τη σύγκρουση, έστριψε ακαριαία το τιμόνι του καταλήγοντας στο τοιχάκι επί της οδού Σολωμού.

Το ευτύχημα είναι ότι οι οδηγοί δεν έπαθαν το παραμικρό, ενώ το όχημα που έκανε την αναστροφή δεν υπέστη ούτε υλικές ζημιες. Όσον αφορά το τζιπ στο οποίο επέβαινε ο Λαμιώτης οδηγός υπέστη σοβαρές υλικές ζημιες.

Στο σημείο βρέθηκε η Τροχαία προκειμένου να καταγράψει και να διερεύνησει τα ακριβή αίτια του συμβάντος καθώς και οδικη βοήθεια προκειμένου να ξεκολλήσει το ακινητοποιημένο όχημα από το σημείο.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured