Ανακούφιση για την ώρα στο ΓΝ Λαμίας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της συζύγου του 54χρονου Λαμιώτη επαγγελματία αυτοκινητιστή.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ και τα νέα από το αποτέλεσμα ήταν ευχάριστα αφού η ίδια είναι αρνητική στον COVID-19. Φυσικά όπως και ο 54χρονος έτσι και η σύζυγος του θα παραμείνουν σε καραντίνα και θα παρακολουθούνται από τον ΕΟΔΥ.

Όσον αφορά τον Λαμιώτη που αποτελεί το πρώτο δείγμα κορωνοϊου στην πόλη μας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Πέτρινο κτίριο του Γ.Ν Λαμίας με την εικόνα της υγείας του να δείχνει καλύτερη σήμερα.


Σε επικοινωνία που είχε το Lamianow.gr με τον αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτη Στασινό μας επισημάνθηκε ότι: “Το περιστατικό από την αρχή μέχρι και τώρα παρακολουθείται στενά από τις αρμόδιες αρχές σε συνεργασία πάντα με τον ΕΟΔΥ το πρωτόκολλο του οποίου τηρείται κατά γράμμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας μιας και έχουν ιχνηλατηθεί οι επαφές του 54χρονου που ήταν μόνο με το στενό του οικογενειακό περιβάλλον το οποίο βρίσκεται σε καραντίνα. Χειριζόμαστε την κατάσταση με απόλυτη υπευθυνότητα και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Μέχρι στιγμής οι συμπολίτες μας τηρούν με εμφατικό τρόπο τις οδηγίες του Υπουργείου και του ΕΟΔΥ και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το πράττουν διατηρώντας την εξαιρετική υπευθυνότητα στις δύσκολες στιγμές που παιρνάμε¨.

Να σημειώσουμε πως σε καραντίνα είναι και ο γιος αλλά και ο αδερφός του παθόντα κατά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Μαζί με το δείγμα της συζύγου του 54χρονου βγήκαν αλλά τρία τα οποία ήταν επίσης αρνητικά.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like