Αλλαγές σε ωράρια υπηρεσιών και καταστήματα επιφέρει ο καύσωνας.
Τόσο η Λαϊκή Αγορά της Παρασκευής, όσο και η Κεντρική Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου, θα λειτουργήσουν μέχρι τις 11:30, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στους παραγωγούς.
Ο πρόεδρος Γιάννης Τζουβάρας κάλεσε μέσα από τον Lamia Polis 87,7 τους πολίτες να βγουν όσο πιο νωρίς μπορούν για τις αγορές τους.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.