0

 715 δειγματοληψίες  πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 23 Απριλίου στον Δήμο Λαμιέων και σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση 9 συμπολίτες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. 

Πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας έγιναν 314 δειγματοληψίες και προέκυψαν 6 θετικά τεστ. Οι τέσσερις από τους 6 θετικούς συμπολίτες μας παρουσίαζαν συμπτώματα(δύο από αυτούς ανήκουν στην ίδια οικογένεια).Το πέμπτο κρούσμα ήταν χωρίς συμπτώματα. Το έκτο κρούσμα αφορά στενή επαφή ενός από τα παραπάνω θετικά κρούσματα. Στα πρώτα 5 δεν αναφέρονται επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα από τις 142 δειγματοληψίες βγήκαν 2 θετικά. Τα δυο θετικά είναι επιβεβαίωση χθεσινού θετικού self test και στενή επαφή του.

Στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Λαμιέων από τις 36 δειγματοληψίες προέκυψε 1 θετικό και αφορά σε άτομο που είχε κάνει self test το οποίο βγήκε θετικό και προσήλθε για να το  επιβεβαιώσει.

Στο Δημοτικό Κατάστημα έγιναν 61 δειγματοληψίες σε πολίτες και αθλητές που έχουν αθλητικές υποχρεώσεις το Σ/Κ και δεν βρέθηκε κανένα θετικό.

Τέλος για ακόμη μία φορά το εργοστάσιο “Τσιμής” στη ΒΙΠΕ Λαμίας πραγματοποίησε έλεγχο στους υπαλλήλους του και από τις 162 δειγματοληψίες δεν βγήκε κανένα θετικό.


Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Σάββατο 24 Απριλίου 

-Οδός Φιλίας

09.00-14.00 (μόνο για παιδιά που διαβιούν στους καταυλισμούς Ρομά)

Θα γίνει έλεγχος με Rapid Test και εμβολιασμός των παιδιών στο πλαίσιο του προγράμματος  ”Υγεία για όλους” που υλοποιούν η Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγή Υγείας και ο Δήμος Λαμιέων

Κυριακή 25 Απριλίου 

-Οδός Φιλίας

10.00-14.00

Επίσης κάθε Δευτέρα και Παρασκευή ελέγχεται το προσωπικό του Δήμου Λαμιέων

  • Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας σε όλα τα σημεία των ελέγχων απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της, είναι η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.Το πρόγραμμα ελέγχου με rapid test 19-25 Απριλίου 2021
Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Λαμία : Μεταστεγάστηκε σε ιδιόκτητο κτήριο η Διεύθυνση Αγρ. Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Φθιώτιδας

Previous article

Λαμία : Διευκρινίσεις για τις Λαϊκές Αγορές την περίοδο του Πάσχα – Οι συμμετέχοντες

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like