Ένας διαφορετικό τουρνουά μπάσκετ πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου ,στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας. Η διοργάνωση στηρίχθηκε σε μια ιδέα της διευθύντριας του σχολείου Μ.Εd Αναστασίας Ευαγγελοπούλου , η οποία θέλησε να δώσει ένα διαφορετικό εορταστικό χρώμα με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων. Μπάσκετ…αλλά ντυμένοι Αγιο- Βασίληδες.

Στην ιδέα ανταποκρίθηκε άμεσα ο κ. Παναγιώτης Φώσκολος, Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου μας στηρίζοντας την πρωτοβουλία και φέρνοντας δώρα στο σχολείο. Στόχος μας το “Ευ αγωνίζεσθαι” . Θεωρούμε ότι στο σχολείο πρέπει να παρέχονται ” Στάσεις ζωής” ¨όχι μόνο στείρα γνώση.
Αγώνας, ψυχαγωγία και ευχάριστες εμπειρίες που πρέπει να δημιουργεί το σχολείο.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.