Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα είχαμε λίγο μετά τις 16.00 στην είσοδο της Λαμίας. Μια 26χρονη δικυκλίτρια-εργαζόμενη στο εστιατόριο Ρούμελη- στον παράδρομο της εισόδου της Λαμίας συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Για την ακρίβεια η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε όταν διασχίζοντας τον κόμβο στη γνωστή διασταύρωση Σερδάρη, πηγαίνοντας για την δουλειά της, έπεσε πάνω σε Ι.Χ που είχε κατεύθυνση προς Λαμία.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε η οδηγός της μηχανής και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κοπέλα χτύπησε στα δύο πόδια ενώ ο οδηγός του Ι.Χ δεν τραυματίστηκε.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Α.Τ Λαμίας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.