Λαμία : 100% πληρότητα στα ξενοδοχεία ενόψει Ράλλυ Ακρόπολις – που μπορείτε να βρείτε κατάλυμα (Audio)

Για να κλείσει κάποιος επισκέπτης για το Ράλλυ αυτή την περίοδο θα πρέπει να απευθυνθεί σε άλλους δήμους -πέραν του Λαμιέων σύμφωνα με τα όσα τονίζουν οι αρμόδιοι - για να βρει δωμάτιο. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να κλείσει ακόμη και 40 χλμ μακριά από την Λαμία.

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Ημέρες μεγάλης τουριστικής ανάπτυξης θα ζήσει η Λαμία και ο νομός Φθιώτιδας στις αρχές Σεπτεμβρίου με το Ράλλυ Ακρόπολις.

Τα ξενοδοχεία στο δήμο Λαμιέων παρουσιάζουν ήδη πληρότητα 100% για τα πληρώματα τους διοργανωτές και τους θεατές του Ράλλυ Ακρόπολις. .
Η πρόεδρος των ξενοδόχων Λαμίας Νάγια Σαμαρά δηλώνει στον LAMIA POLIS 87.7 ότι ήδη όλα τα ξενοδοχεία έχουν κλείσει σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση που δίνει και μεγάλη ανάσα στην τουριστική άνοδο της περιοχής.

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι πρώτες αφίξεις αφού τα πληρώματα έρχονται μία εβδομάδα νωρίτερα για την προετοιμασία.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/08/TAPE-SAMARA-PROEDROS-KSENODOXON-23-8.mp3
Ακούστε την πρόεδρο των ξενοδόχων Λαμίας Νάγια Σαμαρά

Γεμάτα τα ξενοδοχεία και στα Λουτρά Υπάτης

Ανάλογη εικόνα και στα Λουτρά Υπάτης όπου επίσης υπάρχει πληρότητα σε όλα τα ξενοδοχεία. Ο αντιπρόεδρος του κλάδου Γιώργος Γκλέτσος δηλώνει πως για να κλείσει κάποιος επισκέπτης για το Ράλλυ αυτή την περίοδο θα πρέπει να απευθυνθεί σε άλλους δήμους για να βρει δωμάτιο.

Όπως είπε όλη η περιοχή παίρνει μία μεγάλη ανάσα τις ημέρες του Ράλλυ Ακρόπολις ενώ δουλεύουν όλα τα ξενοδοχεία αλλά γενικότερα και όλες οι επιχειρήσεις.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/08/TAPE-GLETSOS-KSENODOXOS-LOUTRA-IPATHS-23-8.mp3
Ακούστε τον αντιπρόεδρο των ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης Γιώργο Γκλέτσο
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version