Αλλάζουν ξανά μέσα σε λίγες ημέρες τα δεδομένα για τις απουσίες των μαθητών που νοσούν από κορωνοϊό.
Σύμφωνα με διευκρίνηση από το Υπουργείο Παιδείας, οι απουσίες των μαθητών με κορωνοϊό, δεν προσμετρώνται στο τέλος, αρκεί ο μαθητής να προσκομίσει το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κώστας Σπαλιώρας, δήλωσε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 πως ο μαθητής θα είναι πλέον δικαιολογημένος, όπως και πριν, αρκεί να έχει προσκομίσει στο σχολείο το θετικό αποτέλεσμα από όποιον φορέα επιθυμεί, είτε δημόσιο, είτε ιδιωτικό.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.