Κοκορέτσι στη σούφλα για το Πάσχα – όλη η διαδικασία βήμα βήμα

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Το κοκορέτσι συνοδεύει πάντα το αρνί του Πάσχα και συνήθως σερβίρεται ως ορεκτικό, κομμένο σε φέτες. Το κοκορέτσι κι η γαρδούμπα ήταν γεύση γνωστή από την αρχαιότητα και τα χρόνια του Ομήρου. Οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν από τότε το σημερινό κοκορέτσι και το ονομάτιζαν “πλεκτή” λόγω της πλέξης που έχει ολόγυρά του.

-Advertisement-
-Advertisement-

Υπάρχουν πολλοί τρόποι παρασκευής του κοκορετσιού. Στον Εμπεσό του ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, μας υποδέχεται ο Παύλος, λάτρης του καλού φαγητού, και μας περιγράφει πώς φτιάχνει εκείνος για την οικογένειά του και τους φίλους του, το κλασικό κοκορέτσι της Λαμπρής.

=Advertisement=

Καλό Πάσχα με υγεία!

Του συνεργάτη μας : Greek Village Life/ Ανδρέας Κουτσοθανάσης 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *