Αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (2.5.2024), καθώς οι εκδρομείς του Πάσχα εγκαταλείπουν με κάθε τρόπο την Αθήνα.
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η Αττική Οδός βρίσκεται στο κόκκινο, καθώς πολλοί είναι οι αδειούχοι του Πάσχα που επέλεξαν τον συγκεκριμένο δρόμο για να φύγουν πιο γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία από την Αθήνα. Ωστόσο, αυτό έφερε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία.
Οι καθυστερήσεις παρουσιάζονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην έξοδο για Λαμία:
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στην έξοδο της Αττικής Οδού από Κανελλοπούλου, αλλά και στην άνοδο από Γέρακα μέχρι Χαλάνδρι.
Την ίδια ώρα, σταματημένα είναι σχεδόν τα αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο από το Παλατάκι του Χαϊδαρίου μέχρι του Σκαραμαγκά.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται επίσης στην άνοδο του Κηφισού από του Ρέντη μέχρι τη Νέα Χαλκηδόνα.

Κίνηση και στον Πειραιά
Από Παρασκευή 26.04.2024 μέχρι Μ. Τρίτη 30.04.2024 έχουν διακινηθεί από το λιμάνι του Πειραιά – μόνο από την ακτή Τζελέπη – 69.663 συμπολίτες μας. Αύξηση 28,8 % σε σχέση με πέρυσι (54.390 επιβάτες).
Το σύνολο των δρομολογίων είναι οριακά αυξημένο σε σχέση με την περσινή περίοδο.
Εκτιμάται ότι σήμερα θα αναχωρήσουν 25.574 επιβάτες σε 22 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.