Κινείται δικαστικά για άκυρο ορισμό Αναστόπουλου ο Ολυμπιακός!

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Καμία διάθεση να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια στην κλήρωση Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα δεν έχει ο Ολυμπιακός.

Το γεγονός ότι από τη διαδικασία της κλήρωσης απουσίασε ο Στέλιος Συμεωνίδης (επειδή διαφωνούσε με την τοποθέτηση Αναστόπουλου σε παιχνίδι του Ολυμπιακού) και αυτή διεξήχθη μονάχα με την παρουσία των Κορομηλά και Ταβουλαρέα την καθιστά παράνομη.

Κανονικά, θα έπρεπε η ΚΕΔ να συνεδριάζει με πέντε μέλη, όμως εδώ και καιρό, οι κ.κ. Μουζάκης και Παπαδόπουλος απουσιάζουν και έτσι οι αποφάσεις παίρνονται με την πλειοψηφία των… τριών. Στη σημερινή κλήρωση λοιπόν, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες μόλις δύο (!) μέλη, κάτι που σημαίνει πως δεν υφίσταται καν πλειοψηφία.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, το συγκεκριμένο γεγονός είναι εν γνώσει των Πειραιωτών, που προτίθενται να κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Κάτι που θα συμβεί με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, μέσω των οποίων θα επιδιώξουν ν’ αποδειχθεί άκυρος ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.