Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021
13 °c
Lamia
10 ° Κυ
13 ° Δε
10 ° Τρ
10 ° Τε

Καθηγητής Νομικής παραιτήθηκε κατηγορώντας την Κεραμέως ότι είναι… σατανίστρια

121
SHARES

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης καθώς ένας καθηγητής Νομικής κατέθεσε την παραίτησή του εξαπολύωντας μία άνευ προηγουμένου επίθεση προς την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως!

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Βαθιώτης πήρε τηλέφωνο σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ζητώντας να παρέμβει. Εκεί ο καθηγητής, αντιδρώντας στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας να γίνονται τα μαθήματα στα πανεπιστήμια εξ αποστάσεως, κατηγόρησε τη Νίκη Κεραμέως πως ακολουθεί παγκόσμιες… σατανικές οδηγίες.

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κα. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας. Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», ανέφερε χαρακτηριστικά on air και συνέχισε:

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο».

Στη συνέχεια, ο κ. Βαθιώτης ανέφερε μόνος του ότι παραβίασε τα μέτρα για τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που ισχύουν το τελευταίο διάστημα, αφού όπως είπε, «μία ημέρα πριν επιβληθεί το κλείσιμο των καταστημάτων κατάφερα να συγκεντρώσω τους φοιτητές μου σε μια ταβέρνα της Κομοτηνής για να γνωρίσω το πρόσωπα τους από κοντά . Ηρθαν περίπου 35 άτομα».

reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

radiolamia
konstantinos_kolovos