Καθαρίζει σκάλες και ονειρεύεται αποφυλάκιση σε εφτά χρόνια ο δολοφόνος της Καρολάιν – Μπορεί να το κάνει;

NEWSROOM
ΑπόNEWSROOM
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Ο δολοφόνος της Καρολάιν είναι… αόρατος στη φυλακή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Όπως γράφαμε πριν από λίγες ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, να καταθέσει αίτημα για να ξεκινήσει τα μεροκάματα.

Καθαρίζει σκάλες ο δολοφόνος της Καρολάιν

Να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον Κορυδαλλό, έκανε μεροκάματα κρατώντας τα λογιστικά του κυλικείου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Στη νέα φυλακή, στο Μαλανδρίνο καθαρίζει σκάλες στη Β’ πτέρυγα των φυλακών. Την υπόλοιπη ημέρα δεν τον συναντάς εύκολα. Προτιμά να μένει στο κελί του και να διαβάζει βιβλία.

Μπορεί να αποφυλακιστεί νωρίς;

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το νέο του πόστο το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.Ο νέος ποινικός κώδικας ορίζει ότι ένας ισοβίτης μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης στα 2/5 της ποινής του, μόνο αν έχει μεροκάματα. Γι’ αυτό ακριβώς «καιγόταν» για τα μεροκάματα ο Μπάμπης Αναγμωστόπουλος.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει αίτημα αποφυλάκισης σε 8 χρόνια σύμφωνα με το νόμο. Μείον ένα χρόνο που έχει ήδη εκτίσει, ενδεχομένως να μπορεί να βγει σε σε 7 χρόνια.

in.gr

Share This Article
ΑπόNEWSROOM
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *