Χωρίς νερό στην καρδιά του καύσωνα έχουν μείνει εδώ και περίπου 2 ώρες κάτοικοι στο χωριό καινούργιο του δήμου Καμένων Βούρλων.
Σε σχετική καταγγελία που έκανε πριν λίγη ώρα κάτοικος της περιοχής στην ιστοσελίδα μας τονίζει:
“… από τις 7:30 περίπου το απόγευμα είμαστε χωρίς νερό. Προσπαθήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με το δήμο καμένων βούρλων προκειμένου να μάθουμε τι συμβαίνει, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε γραμμή. Κανείς δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα μας και έχουμε μείνει χωρίς νερό μέσα στον καύσωνα, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά. Και μιλαμε γι μια περιοχή η οποία αυτή την περίοδο έχει υπερδιπλασιασεί τον πληθυσμό της. Θέλαμε τουλάχιστον να μας δώσουν μία απάντηση να δούμε τι συμβαίνει προκειμένου να προμηθευτούμε αν χρειαστεί νερό από άλλη περιοχή…”.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.