Την συγκεκριμένη καταγγελία την λάβαμε το μεσημέρι της Δευτέρας από κάτοικο της Μεγάλης Βρύσης ο οποίος μας ανέφερε το πρόβλημα που υπάρχει τις τελευταίες 3 εβδομάδες στην σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος της Μεγάλης Βρύσης. Ακόμη και όταν περνάει το τρένο η μπάρα δεν πέφτει με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τους οδηγούς που διέρχονται από το σημείο αλλά και τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο λίγο πιο πέρα.

“Η κατάσταση είναι σοβαρή. Εδώ και περίπου 3 εβδομάδες οι μπάρες όταν περνάει το τρένο παραμένουν ψηλά και δεν πέφτουν. Μπορείτε να αντιληφθείτε τον κίνδυνο. Παρότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους αρμόδιους του ΟΣΕ, το πρόβλημα παραμένει. Θα επιδιορθώσει κανένας το πρόβλημα η θα θρηνήσουμε θύματα, δίπλα υπάρχει και σχολείο. Ο μηχανοδηγός κόβει όταν περνάει από το σημείο, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Δεν αργεί να γίνει το κακό. Υπάρχουν αρμόδιοι;;; Θα επιδιορθώσει κανένας το πρόβλημα ή θα έχουμε χειρότερα. Ακούει κανείς;;;;”.

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

2 Comments

  1. Αυτό που διαρκεί είναι η αδιαφορία των υπεύθυνων. Τίποτα δεν κρατάει πάνω στο δέντρο περισσότερο από ένα ξερό κλαδί.

  2. Όχι ποιος νοιάζεται…..;
    Πριν τέσσερις μήνες συνεργείο πέρασε καλώδια ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ…..ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΤΕΕΕΕΕ….!!!
    ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ…..ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΟΛΟΝΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ…..ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΑ…..ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙ;
    ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ….ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΎΝΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΓΙΕΣ……

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:TOP STORIES