Όπως θα δείτε και στο video που έστειλε στο Lamianow.gr αναγνώστης του, πολλά είναι τα αυτοκίνητα που  σταθμεύουν  εκεί  όπου  οι παρέες των νεαρών περνούν τα βράδια τους αφού το λουκέτο που βρίσκεται εν ισχύ στις καφετέριες και στα καταστήματα εστίασης εξαιτίας του κορονοϊού καλά κρατεί.

Αναμφίβολα η σταδιακή άρση της απαγόρευσης των μέτρων από την περασμένη Δευτέρα έδωσε τη δυνατότητα στους πολίτες να βγουν από τα σπίτια τους ωστόσο επιτακτικό είναι να τηρούνται και οι αποστάσεις ασφαλείας τουλάχιστον για το προσεχές διάστημα και βάσει των οδηγιών που δίνουν οι ειδικοί. 

 

Όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο η ουρά των σταθμευμένων οχημάτων στο νέο… In σημείο της πόλης είναι τεράστια. Μεγάλες και οι παρέες των νεαρών -ειδικα την χθεσινή βραδιά- που βρέθηκαν στο σημείο για να απολαύσουν και την πανσέληνο.

Ίδια κατάσταση ωστόσο σημειώνεται από τις αρχές της εβδομάδας.

Εν κατακλείδι κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα στους πολίτες να βγούνε από τα σπίτια -μετα την εντολή της κυβέρνησης- τους ωστόσο και οι ίδιοι οφείλουν να συμμορφώνονται τουλάχιστον με τις αποστάσεις και να επιδεικνύουν ατομική ευθύνη.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

2 Comments

  1. τι να πει κανεις, ατενιζοντας τον καμπο, αλλα και την τσιμεντουπολη μας, θα προβληματιζονται μαλλον για την επομενη μερα, στον υγειονομικο αλλα και οικονομικο τομεα. Θα κανουν ονειρα για το μελλον τους με τα 300-400-500 ε οσοι εχουν δουλεια, θα σκεφτονται τη μορφωση τους αλλα και τη μεταναστευση ισως, αλλα τους διαφευγει οτι δεν θα ειναι πουθενα ευπροσδεκτοι. Αυτοι πρεπει να χτισουν το μελον τους.Και το μελλον δεν εχει καμια σχεση με το υπαρχον πολιτικο προσωπικό . Θελουν, μπορουν, τολμουν? Ομως Απο το Καστρο, τις πλατειες και το fb δεν γινονται οι αλλαγες.

  2. Μην δημιουργούμε πρόβλημα, εκεί που δεν υπάρχει. Ο χώρος είναι υπαίθριος, αεριζόμενος (στη φύση), δεν αγκαλιάστηκαν & φιλήθηκαν…. Ο Δήμος να φροντίσει & για το άλσος στον Αγ. Λουκά, περιποίηση πρασίνου & εμπλουτισμό, τα τελευταία χρόνια, «κρανίου τόπος», για να μοιράζεται ο κόσμος…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like