Μετά την καταγγελία του 50χρονου θύματος για ενδοοικογενειακή βία, οι αστυνομικοί στην Καστοριά πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο άνδρα.
Το θύμα ανέφερε πως ο εν διαστάσει σύζυγό της την εξύβρισε και την απείλησε.
Ο αστυνομικός πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Καστοριάς.
Οι αστυνομικοί μετά από λίγο συνέλαβαν και την 50χρονη αφού ο αστυνομικός την κατήγγειλε για εξύβριση και ψευδή μήνυση.
Αυτό το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, πρόκειται για το δεύτερο που συμβαίνει μέσα στην ίδια μέρα στην Καστοριά.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.