Το γύρο της Ελλάδας έκανε τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση πως πλήθη πιστών συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στο χωριό Καλοχώρι, έξω από τη Λάρισα, καθώς η σκιά της Αγίας εμφανίζονταν στην πόρτα του ναού.

Όντως, οι φωτογραφίες που λήφθηκαν από πλήθος πιστών έδειχναν μία σκιά που παρέπεμπε σε ανθρώπινη μορφή, οδηγώντας στο προαναφερθέν συμπέρασμα.

Ωστόσο, η σκιά, όπως θα δείτε από τη φωτογραφία που εξασφάλισε το onlarissa.gr, χθες το βράδυ άλλαξε μορφή και μετατράπηκε σε σταυρό!

Η εξήγηση δίνεται μάλλον στο γεγονός πως μετακινήθηκε ένα καντήλι εντός του ναού, το οποίο μέχρι χθες, όπως υποστηρίζει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερία” αντανακλούσε πάνω σε ένα σκεύος που με τη σειρά του δημιουργούσε τη “σκιά”.

Δείτε τη φωτογραφία από τη χθεσινή βραδιά:

1 Comment

  1. Οι ευλαβείς πιστοί «βιάζονται» & τρέχουν να δουν….αγαπητοί μου θαύμα περιμένετε, για να πιστέψετε στον Σωτήρα μας Ιησού Χριστό?
    Σήμερα, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος, δεν είναι ένα ανεπανάληπτο ΘΑΥΜΑ, ας διαβάζουμε λίγο το λόγο του Θεού…
    Μόνο όταν η κανονική τοπική Εκκλησία – συγκεκριμένα η Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου- με τον εκλεκτό Μητροπολίτη Ιερώνυμο, ελέγξει το γεγονός & το ανακοινώσει, θα έχουμε κάτι «χειροπιαστό»… ΠΡΟΣΟΧΗ, μην γίνουμε «θέαμα»…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like